Taksid ühest pesakonnast
7 postitust
• 1. leht 1-st
Taksid ühest pesakonnast
Mina siin oma koerata agoonias pean omaette aru. Ma ei taha muud kui standardit kahel põhjusel: kui tahaks metsas - põllul sumada, järsku küülik-minid jäävad hätta ja teiseks, minu eelmine kallis standardtaks sai paariaastase jõmmiga hästi hakkama. AGA, kui võtaks kaks väiksemat sorti ( sest neid on millegipärast rohkem myya), kas need kaks ühest pesakonnast saavad täiskasvanuna ka omavahel läbi ja kahekesi saavad lastega ka paremini hakkama... Pisut segane jutt, aga siiski,
Kogemusi?
Kogemusi?
Re: Taksid ühest pesakonnast
Kahte kutsikat korraga ei soovita võtta, kui just ise pole täiesti kogenud ja kindel, et saate korraga kahe kutsika/pubeka kasvatamise ja koolitamisega hakkama. Aga mõelge ka sedapidi et kahele koerale peab jaguma rohkem kui topelt aega kummalegi eraldi.
Ise kogenud ja enam nii ei tee.
Ise kogenud ja enam nii ei tee.
- marilin
- Unistuste Prints,Täitsa Täpp,Rica-plika
-
Ma ka pigem kahte kutsikat korraga ei võtaks. Pigem kasvataks-koolitaks esimese koera paari-kolme-nelja aastaseks ja siis võtaks teise juurde. Endal on koerte vanusevahe 5 aastat ja see on minu jaoks ideaalne. Väiksemaid koeri saab ilmselt väiksema vahega ka normaalselt pidada 

koerad ei valeta
Suur tänu, et siiski keegi vastas. Ma hakkasin ise ka sama mõtlema, et oleks üks täiskasvanud, saaks teise kutsikana juurde võtta. Muretsen pisut ka üksindushäire pärast ühe koera puhul, aga noh... eks näis...
Ma muretsesin ka, et koeral tekib üksindusahistus, sest meil oli peaaegu alati keegi kodus, kuid ei mingeid probleeme.
29.06.2001-24.11.2008
07.02.2003-07.07.2013
07.02.2003-07.07.2013
- muumiliina
-
Üksindusahistuse puhul ei pruugi ka teine koer aidata.
Kevadest saadik elab meil nüüd aga hoopis austraalia terjeri kutsikas, nüüdseks juba noorkoer. Ainult üks.
Sellegagi tegemist küllalt.
Aga ühel päeval tuleb taks talle lisaks, kindel see!

Aga ühel päeval tuleb taks talle lisaks, kindel see!
7 postitust
• 1. leht 1-st
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline