Chihuahua kuulutus lemmikus.
6 postitust
• 1. leht 1-st
Chihuahua kuulutus lemmikus.
Niisiis, Ära anda 3 aastane chihuahua..:
Äraandmise põhjus on see,et koer on minust võõrandunud ja ei allu enam minu käsklustele ega tule minu juurde ,vaid pere kellega elame koos on saanud tema uueks pereks ja minu süda ei suuda vaadata kuidas minu pisike eirab mind ja ei taha minuga koos olla. Olen üritanud neid keelata ja sättestada reeglid ,kuid tulutult ja nüüd olen sunnitud ta ära andma,sest ei suuda teda näha kellegi teisega koos.
We learn from failure, not from success!
- Fredi Willem
-
Minul on siis selline mure ,et minu 3a chihu tüdruk on näidanud minu vastu agressiivsust,uriseb kui lähen tema mänguasja juurde või üritan teda sülle võtta.
Eelnevalt oleme elanud kahekesi ,aga see kõik hakkas pihta umbes aasta peale kolimist suuremasse majja ,kus me ei ela enam kahekesi vaid koos perega.
Ta magab teiste kõrval ja talle meeldib saada teiste tähelepanu.
Minu juurde ta enam käskluse peale ei tule eriti ja sõna ei kuula.
Olen ta varasemalt ka ära hellitanud ,aga sellist probleemi pole olnud ,et eelistab mind kellegile teisele.
Äkki oskab keegi siit nõu anda mida peaks tegema.
sama?
Eelnevalt oleme elanud kahekesi ,aga see kõik hakkas pihta umbes aasta peale kolimist suuremasse majja ,kus me ei ela enam kahekesi vaid koos perega.
Ta magab teiste kõrval ja talle meeldib saada teiste tähelepanu.
Minu juurde ta enam käskluse peale ei tule eriti ja sõna ei kuula.
Olen ta varasemalt ka ära hellitanud ,aga sellist probleemi pole olnud ,et eelistab mind kellegile teisele.
Äkki oskab keegi siit nõu anda mida peaks tegema.
sama?
6 postitust
• 1. leht 1-st
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline